Diskuse pro článek Fórum:
Já vím, že je to brzo, ale všem přeju krásný rok 2011 hodně štěstí do Nového roku, ať vám můza neopouští, web ať má spoustu dobrých autorů a ať jen vzkvétá.
Autorům přeji hodně čtenářů, kometářů a samozřejmně polibek můzy.
Neboj, o to už se raději nepokouším, nechci zase něco pokonit, jak to je mým zvykem.
No, doufám, že se to tam chybami jenom nehemží.
Vždy se něco takového stane. Nejsem neomylní. Jsem ráda, že jsme to vyřešily v klidu. Málokdo to chce řešit v klidu.
Tak abys nezmatkovala, prácě ti opravuju článek.
Nikol, tak to se mi vážně ulevilo - z čela si utírám mrtvolný pot!
Já to naprosto chápu, a ani se Vám nedivím, že občas nějaká ta chybka uteče. Stává se to každému.
A to s tím článkem, jak jsi psala, že nějaký autor vloží text znovu, tak to se mi stalo taky. Čekala jsem a čekala a při opakovaném čtení jsem našla pár chybek, tak jsem je ve wordu opravila a text tam mrskla, ale ono to už opravené bylo.
To víš, jsem tak trošku zmatenej člověk, takže se není čemu divit.
ScRiBbLe: Kdepak. Na to jsem už zvyklá. Vůbec to jako urážku neberu, jen to vysvětluji. Nejsme studovaní pedagové a ani stroje, takže, i když nechceme, prostě nějaké chyby utečnou a nebo autor svůj text do textového editoru vloží znovu, když čeká na vydání a on se mylně domnívá, že ještě nebyl opraven.
Nikol, vážně jsem ro nemyslela jako narážku.
Doufám, že jsem někoho neurazila nebo tak.
ScRiBbLe: Asi takhle, jsme taky jenom lidi, a občas se stane, že po dvou hodinách opravování, prostě nějaké chyby utečou. Jsem si toho vědomaa i další admini.
Řeknu ti to takhle. Sedneš si v devět nebo v dest hodin k opravám a opravuješ tak dvě nebo tři hodiny, takže už po nějaké době nevíš, co je dobře a co ne. A když to dáš do wordu, tak zjistíš, že chybuješ i v těch naprosto primitivních věcech.
A k tvé otázce nabírání nových adminů. Teď jsme nového přijmuli a zatím nepřemýšlíme, začneme až bude přibývat více povídek. Zatím se to dá v našem počtu vládnout.
Snad jsem ti zodpověděla nějaké otázky.
Předem upozorňuji, že opravdu nechci rýpat
, já jen, že jsem četla pár povídek, kde bylo dost chyb, takže... ne, zapomeň na to, zase mluvím z cesty.
Já jenom, jestli třeba nabíráte nové adminy... ne? To je jedno. Vím, že ve svých článcích mám taky chyby, ale když to čtu po sobě, když čtu třeba pětkrát dokola text, který znám už skoro z poměti, tak prostě nic nevidím... No, toť asi vše.
ScRiBbLe: Copak potřebuješ vědět?
Mám dotaz, jak je to tu s administrací? Myslím adminky a opravování článků?
Přidat komentář:
- Lesk a bída příštích dní - I. část
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!