OurStories.cz ~ naše povídky - Básničky » Elfí báseň



Elfí báseňTato báseň by mohla být pravdivá, no, jak my vlastně můžeme vědět, jak to dříve vypadalo a jak se tu žilo.

Elfí báseň

 

Síla luny vyhasíná,

elfové se zbrojí,

prolitá krev, korbáč vína,

málo se nás bojí.

 

Naše matka dále zmírá,

pokořují naši zem,

prolitá krev, korbáč vína,

staly se již vítězem.

 

Černá hmota plyne v dáli,

proudí v žilách všech zlých lidí,

zabíjeli, nadšeně se smáli,

luna to snad vidí.

 

Stopa zkázy udeřila,

brána hradu povolila,

kdyby to jen šlo…

snad bych ještě ustoupila.

 

 

Tak to vidíš, národ zničen,

barbary a žoldáky,

prapor zla je vztyčen,

elfové jsou žebráky.

 

Každý malý kluk se ptá,

proč jen byli zabiti,

odpověď je jediná,

za to mohli banditi.

 

Nesmrtelnost tímto končí,

hříchy, krádeže a vraždy,

převzaly moc v této době,

snad nebude tomu navždy,

neboť setkáme se v hrobě.



Sdílet Sdílet

Diskuse pro článek Elfí báseň:

6. weekkaa
13.06.2013 [11:57]

Hezké :)) Emoticon

5. Neznamy okoloiduci
29.09.2011 [19:04]

Pekne Emoticon

4. HeAlAn přispěvatel
19.09.2011 [13:12]

HeAlAnZaujímavé. Občas trochu zvláštne, ale to je tvoj osobný prejav. Emoticon

3. aknel
17.09.2011 [10:04]

moc povedené a podle mě plně pravdivé Emoticon Emoticon

2. martinexa přispěvatel
14.09.2011 [17:28]

martinexaHezké a i smutné zároveň Emoticon

1. Barrys přispěvatel
14.09.2011 [17:17]

BarrysProsimte Nikol, dala by jsi mi k tomuto jeste ukazku na youtube?

http://youtu.be/7XKzRIs4gb4

neumim pracovat v html editoru, dekuji moc Emoticon Emoticon

 1

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.smile22.gif./] [.smile25.gif./] [.smile10.gif./] [.smile17.gif./] [.smile19.gif./] [.smile08.gif./] [.smile06.gif./] [.smile01.gif./] [.smile34.gif./] [.smile33.gif./] [.smile41.gif./] [.smile18.gif./] [.smile16.gif./] [.smile11.gif./] [.smile24.gif./] [.smile23.gif./] [.smile40.gif./] [.smile32.gif./] [.smile35.gif./] [.smile07.gif./] [.smile09.gif./] [.smile38.gif./] [.smile36.gif./] [.smile31.gif./] [.smile04.gif./] [.smile03.gif./] [.smile12.gif./] [.smile15.gif./] [.smile20.gif./] [.smile27.gif./] [.smile29.gif./] [.smile02.gif./] [.smile05.gif./] [.smile30.gif./] [.smile37.gif./] [.smile39.gif./] [.smile42.gif./] [.smile28.gif./] [.smile26.gif./] [.smile21.gif./] [.smile14.gif./] [.smile13.gif./]



Uživatel:
Heslo:
Nemáte účet?


Stmívání.eu



...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře


Kdo je tu z členů? Klikni!