Diskuse pro článek Fórum:
Texie Jasné, chápem. Tak ďakujem.
Kristina14: Ahojky, nyní je mnohem více článků, takže zveřejnění trvá déle. Posunuli jsme dobu publikací z 15:00 na 13:00, aby bylo možné zveřejnit více článků (čili ze 6 článků na 8 denně), ale přesto jak vidíš, tak stále ještě na titulku přichází články, které byly vloženy před tím tvým.
Nicméně bych se tě ale chtěla zeptat zda se ti tvůj článek zobrazuje v pořádku. Nyní jsem se koukala jak to s ním vypadá a zobrazila se mi jen první část (asi tak dva odstavce) a pak čistá stránka. Koukneš se, jak jsi na tom ty? (Třeba máš jen jiný prohlížeč, ale neboj, nějak to vykoumáme.)
Mohla by som sa opýtať, ako dlho to asi trvá kým uverejnia moju prvú poviedku? Ďakujem.
Holky, nevim jestli máte stejnej problém, ale když chci vložit povídku tak se mi zobrazí jako poslední okýnko perex. Zkoušela jsem to třikrát. A možná nechápete... No prostě, nemůžu přidat povídku. Prosím webmastera...
Mohla bych požádat o právo psát povídky?
jeeeeeee dakujem dakujem dakujem za praaaava
jej diki si zlata =D
voldy: Stejně jako na stmivani.eu. Přihlas se a pak zažádej o práva přispěvatele pod článkem "První článek a první informace", který najdeš přímo na titulní stránce. Předem tě ale poprosím, buď opravdu přihlášená a zkontroluj si předtím svůj profil (kontakt na sebe, bez chyb apod. - sama to už ale určitě tak trochu znáš).
ahojte, chcem sa len spýtať, kde sa mám spýtať, či by som nemohla pridávať poviedky aj tu... zatiaľ som len na stmivani.eu
To je chybou při vkládání. Můžeš to zkusit vložit v jiném internetovém prohlížeči nebo z jiného textového editoru. Nebo vymazat bílé pozadí přímo z HTML kódu.
Přidat komentář:
- Lesk a bída příštích dní - I. část
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!