Diskuse pro článek Fórum:
U mě je to to samé. Myslím, že je to nějaký všeobecný problém. Nu což, snad se to brzy spraví. Přeji úspěch v napravování!
ivussinkaa, Niki311, Nikol18: Jsem na tom úplně stějně a taky mě to docela štve.
Nikki311 : Mám stejný problém, vůbec netuším čím to je, zkusím si promluvit s tatkou a uvidím. Já jsem ted nestíhala tu být a když jo tak to po chvíli vzdám jak mě to vyhazuje.
Ivussinko, nejsi sama! Mě to dělá to stejné! Už od soboty mě to furt vyhazuje a nervíky to za chvíli nebudou zvládat.
JH!!! Nikol 18!! Kdokoliv! Nevíte, co se s tím děje?
Prosím pomožte mi!!! Keď sa prihlásim ma to asi po každom 3 kliknutí odhlási a nemôžem ani pridať poviedku, ktorú som napísala. A potom po čase ma to zase zničoho nič prihlási a ja tomu už fakt necháperm. Nevedeli by ste mi prosím pomôcť? Už ma to štve. Asi nič nepridám, ak sa to nezmení a budem pridávať komentáre aby bez prihlásenia.
V tom případě mám v klávesnici šotka
Texie: Ale jo, jsem, protože já tam mám na stmivani.eu úplně to samé .
*12:44 AgataEritra: Vložila jsem Ti tam obrázek, mělo by to fungovat. Já tomu moc nerozumím, ale možná to bylo tím, žes tam měla tečky místo lomítek.
Prosím nejspíš o úpravu obrázku u vložené povídky... Nevím jestli se zobrazuje... Děkuji...
angbella: nejsi, jen tam máš prostě něco jiného, tak je normální, že jsi už na to navyklá. My ostatní tam máme prozřetelně jen tolik zatržítek, aby jsme se v tom vyznali a nezbloudili
Texie: Promiň, já jsem de*il, to nejde jinak nazvat.
*S administrací Ti neporadím, ale něco na práci tu spíš není :D.
Přidat komentář:
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
- Who He Really Is
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!