Diskuse pro článek Fórum:
kotrbovic: Děkuji... A těším se...
ahoj potřebuji pomoc. chtěla bych se zeptat jak udělám shrnutí svích povídek? dekuji
Alice66: Asi se pleteš, pochybuji, že by se tady vydala povídka s tématem na Stmívání. Na twilight fanfiction slouží stránka http://www.stmivani.eu
Nebylo to spíš tam? Obě stránky vypadají hodně podobně.
Ahojky,jsem tady nova a tak vas zadam o radu!Asi vcera nebo predevcirem jsem tady byla a nasla si tu zajimavou povidku.A dneska uz tu neni!!!Chtela jsem si jeste jednou precist a popripade i vytisknout.A ted proste nevim kde ji hledat!Prosim pomozte mi!!Bylo to o Edwardovi a Belle,hrozne se hadali a Bella se rozhodla na neaky cas odjet.Pak se vratila a jela rovnou za Edwardem.....Dal uz jsem se bohuzel nedostale ale mooc bych to chtela docist!!!Predem dekuju za odpovedi
Ajooj,chcela som sa opýtat, môže byť v poviedkach použité aspon 1/2 podobné mená ako v TWS? napríklad Anabella?
gabriella: Ne, sem povídky s Twilight tématikou dávat nemůžeš. Sem patří vše ostatní...
Ahoj lidičky...Už som sa zaregistrovala( som i na stmivani.eu) a chcela som sa spýtať, že či sa sem môžu pridávať poviedky TW.....
Demetri: Wow, sis s tím dala práci.
angbella: psalaj jsem jim a dostalo se mi odpovědi v 21 hodin:
Dobrý večer,
nyní by již mělo být vše vpořádku. Situaci sledujeme.
S pozdravem / Best regards
Ing. Michal Ceé
Už to jede!!!
Přidat komentář:
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
- Who He Really Is
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!